Ylöjärven vuokra-asunnot

KAS vuokra-asunnoilla on Ylöjärvellä satoja vuokra-asuntoja. Tarjolla on pääosin kerros- ja rivitalokaksioita ja -kolmioita. Vuokra-taso on jonkin verran edullisempi kuin Tampereella. Jos sopivaa asuntoa ei löydy juuri nyt Ylöjärveltä, katso myös lähialueiden kuten Akaan ja Toijalan asuntotarjonta sivuiltamme.

Ylöjärvi

Ylöjärvi on viihtyisä ja maaseutumainen 32 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla. Ylöjärvi sijaitsee aivan Tampereen kupeessa erinomaisten raide- ja moottoritieyhteyksien varrella. Matkaa Helsinkiin on noin 180 kilometriä ja Turkuun vain 160 kilometriä. Ylöjärvi on viime vuodet kasvanut Tampereen imussa ja se on vahvasti muuttovoittoinen paikkakunta.

Vesistöjen läheisyys tekee Ylöjärvesta rauhallisen ja luonnonläheisen paikan asua. Idässä Ylöjärvi rajoittuu tunnettuun Näsijärveen, lännessä taas aukeaa Kyrösjärvi suurine selkineen ja pohjoisessa sijaitsee hieman edellisiä pienempi Aurejärvi. Alueen ykköskohde on kuitenkin suosittu Seitsemisen kansallispuisto. Ylöjärven keskustan tuntumassa pääsee puolestaan retkeilemään Ylöjärvenharjulla.

Tampereen läheisyys tarjoaa hyvät työmahdollisuudet Ylöjärveläisille. Tampereen alueella suurimpia työllistäjiä ovat julkiset koulutuspalvelut, sosiaali- ja terveyspalvelut, Puolustusvoimat ja teknologiateollisuus. Ylöjärven alueella tunnetuimpia yrityksiä ja työllistäjiä ovat Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, Avant Tecno Oy ja Huurre Finland Oy. Tampereella sijaitsee kaksi yliopistoa: Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto. Lisäksi alueella on lukuisia muita keski- ja korkea-asteen oppilaitoksia.

Tutustu vuokra-asuntotoihimme Ylöjärvellä.