Vihdin vuokra-asunnot

KAS vuokra-asunnoilla on Vihdissä satoja vuokra-asuntoja useissa eri kohteissa. Tarjontaa löytyy lähinnä kerrostalo- ja rivitalokaksioissa ja -kolmioissa. Vuokra-taso Vihdissä on lähellä pääkaupunkiseudun tasoa, mutta vuokra-asuntoja on paremmin tarjolla kuin pääkaupunkiseudulla. Jos sopivaa asuntoa ei löydy juuri Vihdistä, katso myös lähialueiden kuten Lohjan, Karkkilan, Siuntion ja Raaseporin asuntotarjonta sivuiltamme.

Vihti asuinpaikkana

Vihti on kotoisa, vajaan 30 000 asukkaan kunta Länsi-Uudenmaan järvialueella. Vihdin asukasluku on kasvanut koko 2000-luvun ajan pääkaupunkiseudun vetovoiman vuoksi. Matkaa Helsinkiin ja pääkaupunkiseudulle on vain 30-40 kilometriä. Kehä III:selle pääsee 15 minuutissa ja Helsinki-Vantaa lentokentälle noin tunnissa. Alueen runsaat vesistöt ja erämaa-alueet tarjoavat erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kuuluisa Nuuksion kansallispuisto sijaitsee suurimmaksi osaksi Vihdin kunnan alueella. Vihdin suurimpia taajamia ovat Nummela, Vihdin kirkonkylä, Ojakkala ja Otalampi.

Vihdin tärkeimpiä elinkeinoja ovat eri alojen palvelut ja teollisuuden aloista metalli-, elektroniikka-, kaluste- ja rakennusteollisuus. Pääkaupunkiseudun läheisyys tarjoaa vihtiläisille hyvät työllistymismahdollisuudet: yli 50 prosenttia vihtiläisistä käy töissä kunnan ulkopuolella.

Tutustu vuokra-asuntotarjontaan Vihdissä.