Turun vuokra-asunnot

KAS vuokra-asunnoilla on Turussa satoja vuokra-asuntoja. Tarjonta koostuu pääosin kaksioista, mutta myös joitakin yksiöitä ja kolmioia löytyy. Kohteet sijaitsevat eri puolilla Turkua Lipunkantajankadulla, Aunelantiellä, Meriläistentiellä ja Ansarinkadulla. Katso myös Turun lähialueiden Paimion ja Paraisten (Länsi-Turunmaan) vuokra-asuntotarjonta sivuiltamme. Matkaa Paimiosta ja Paraisilta on Turun keskustaan vain noin 10-15 kilometriä.

Turku asuinpaikkana

Vuokra-asuntojen hintataso Turussa on alhaisempi kuin pääkaupunkiseudulla. Periaatteessa työssäkäynti Turusta Helsinkiin onnistuu junalla tai henkilöautolla, jos on valmis käyttämään aikaa työmatkoihin. Matka-aika yhteen suuntaan on molemmissa tapauksissa noin kaksi tuntia.

Pitkän ja värikkään historian omaava Turku on viihtyisä asuinpaikka. 1200-luvun loppupuolella perustettu kaupunki on tunnettu erityisesti komeasta Turun linnastaan. Vuonna 2011 Turku on toinen Euroopan kulttuuripääkaupungeista, joka on tuonut uutta eloa kaupungin kulttuuri- ja talouselämään. Laaja Turun saaristo tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet retkeilyyn, veneilyyn ja muuhun vapaa-ajan toimintaan.

Turun elinkeinorakenne on varsin laaja. Suurimpia työllistäjiä ovat telakka-, elintarvike-, ja lääketeollisuus, mutta myös palveluala on kokonaisuudessaan suuri työllistäjä. Turun seutu on kuitenkin Suomen mittakaavassa asukasluvultaan suuri kaupunkialue joten työmahdollisuuksia löytyy aina etsivälle.

Tutustu vuokra-asuntotarjontaan Turussa.