Salon vuokra-asunnot

KAS vuokra-asunnoilla on Salossa monessa eri kohteessa runsaasti vuokra-asuntoja. Tarjolla on lähinnä kerrostaloyksiöitä ja -kaksioita. Vuokrataso on selvästi edullisempi kuin pääkaupunkiseudulla. Pääosan Kunta-asuntojen vuokra-asunnoista sijaitsee Halikon kaupunginosassa. Jos sopivaa asuntoa ei löydy juuri Salosta, kannattaa tarkistaa lähialueiden vuokra-asuntotarjonta Kunta-asuntojen sivuilta.

Salo asuinpaikkana

Salo on viihtyisä 55 000 asukkaan kaupunki Varsinais-Suomessa. Salon sijainti on oivallinen myös muilla paikkakunnilla työssä käyville. Matkaa Turkuun on vain 50 kilometriä ja Helsinkiin reilut 100 kilometriä. Matka taittuu helposti joko junalla tai omalla autolla. Salon luonto on viehättävä yhdistelmä lehtoja, kalliomäkiä, hiekkaisia harjualueita, merenrantaa ja upeaa saaristomaisemaa. Salon keskustasta on vain muutama kilometri Halikonlahden pohjukkaan meren rannalle.

Turku ja sen lähialueet tarjoavat läheisyytensä vuoksi hyviä työmahdollisuuksia Salolaisille. Reilun 100 kilometrin päässä sijaitsevasta Helsingistä löytyy runsaasti työmahdollisuuksia.


Tutustu vuokra-asuntotarjontaamme Salossa.