Vuokra-asunnot Rovaniemellä

KAS asunnoilla on Rovaniemellä laaja tarjonta vuokra-asuntoja. Asuntoja on yli sadassa kohteessa, jotka sijaitsevat pääosin Korkalovaarassa, Ounasrinteessä, 3. Kaupunginosassa (keskusta) ja Syväsenvaarassa.

Rovaniemi on viihtyisä, noin 60 000 asukkaan kaupunki pohjoisella napapiirillä. Se on Suomen pohjoisin kaupunki ja samalla Lapin maakuntakeskus.

3. kaupunginosa

3. Kaupunginosa sijaitsee Rovaniemen keskustan kupeessa. Alueella on erinomaiset peruspalvelut sekä runsaasti viheralueita ja urheilukenttiä. Sijaintinsa vuoksi liikenneyhteydet ovat hyvät kaikkiin suuntiin.

Korkalovaara

Korkalovaara on varsin laaja kaupunginosa, sen alueita ovat mm. Länsikangas, Vaaranlaki ja Lapinrinne. Kaupunginosa sijaitsee 3. kaupunginosan ja Ylikylän vieressä. Korkalovaaran maamerkkkejä ovat radiomasto ja Karinrakan vesitorni. Alueella on kattavat palvelut: useita ruokakauppoja, ravintola, tennishalli, apteekki, kaupunginosan kirjasto ja posti.
Alue on metsäistä seutua, jossa on paljon latuja ja ulkoilureittejä.

Syväsenvaara

Syväsenvaara sijaitsee noin neljä kilometriä Rovaniemen keskustasta koilliseen päin. Kaupunginosa on tunnettu kallioon louhitusta Joulupukin luolasta, Santa Parkista. Alueen palveluihin kuuluvat peruskoulu, paloasema, kirkko, posti, lähikauppa ja grilli.
Syväsenvaarassa on useita kilometrejä valaistuja hiihtolatuja, jotka ovat kesäisin lenkkeilijöiden suosiossa. Alueella on myös jalkapallokenttä, joka talvisin jäädytetään jääkiekkokentäksi.

Rovaniemen vuokra-asunnot

Hae vuokra-asuntoa Rovaniemeltä

kas_hae_asuntoa_20140122.jpg