Eurajoen vuokra-asunnot

KAS vuokra-asunnoilla on Eurajoella muutamia vuokra-asuntokohteita. Tarjonta koostuu enimmäkseen kaksioista ja asunnot sijaitsevat pääosin Eurajoen pohjoispuolella lähellä jäähallia: Lavilantiellä, Myllärintiellä, Viljamaantiellä ja Viljapolulla.

Eurajoki asuinpaikkana

Eurajoki on luonnonläheinen ja viihtyisä, hieman alle 6000 asukkaan kunta, joka sijaitsee 32 kilometriä Porista etelään. Matkaa Raumalle on vain 15 kilometriä. Vuokra-asuntojen hintataso Eurajoella on selvästi alhaisempi kuin suuremmissa kaupungeissa.
Matkaa Eurajoelta Turun keskustaan on vain 89 kilometriä ja työssäkäynti Eurajoelta Turkuun onnistuu henkilöautolla tai bussilla.

Eurajoella on erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Keskustan tuntumassa on yli 5 kilometriä valaistua kuntorataa, sekä luontopolku ja kiintorastiverkosto. Kunnassa on myös jäähalli, hiekkatekonurmikenttä, urheilukenttä, harjoitusravirata, autoilumoottorirata sekä tenniskenttiä.

Eurajoki on tunnettu vahvana ydinvoimaosaamisen keskuksena, siellä sijaitsee tällä hetkellä kaksi Suomen neljästä ydinreaktorista. Parhaillaan Olkiluotoon rakennetaan kolmatta ydinreaktoria, joka on tarkoitus ottaa käyttöön 2010-luvun lopulla. Selvästi suurin työllistäjä Eurajoella onkin ydinvoimahankeen vetäjä Teollisuuden Voima. Merkittävää osaamista maailmanlaajuisestikin edustaa myös Posivan loppusijoitushanke.

Tutustu vuokra-asuntotarjontaan Eurajoella ja lähialueilla.