Oulun vuokra-asunnot

Oulu asuinpaikkana


Oulu on osaamisen ja älyn kaupunki, jossa yhdistyvät teknologinen taitaminen ja kaunis luonto.
Oulua voidaan pitää koko Pohjois-Suomen taloudellisena keskuksena.
Oulussa asuminen on puolet halvempaa kuin pääkaupunkiseudulla ja Oulu on kahdesti valittu Euroopan älykkäimmäksi yhteisöksi.
Kaupungissa sijaitsee Suomen toiseksi suurin, noin 16 000 opiskelijan yliopisto

Merikaupungin väestö on Euroopan nuorinta, ja Oulusta on Helsinkiin tunnin matka ja Tukholmaan vartin pidempi.
Oulua pidetään Suomen suurista kaupungeista yritysystävällisimpänä - juuri yrittäjien mielestä!

Oulu tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia menestyä, opiskellen, yrittäen, työskennellen.

Oulun vuokra-asunnot

KAS asunnoilla on Oulussa useita vuokra-asuntokohteita. Myös Oulun lähiseuduilta Kiimingistä ja Muhokselta löytyy asuntoja.

Tutustu vuokra-asuntotarjontaan Oulussa. Asuntomme sijaitsevat seuraavilla Oulun asuinalueilla.

Haapalehto

Haapalehto on Oulun kaupunginosa Oulujoen pohjoispuolella noin viisi kilometriä keskustasta itään. Haapalehdossa asuu noin 2 500 asukasta. Kaupunginosa on rakennettu pääosin 1970-luvulla. Alueella on lähinnä omakoti- ja rivitaloja

Kaijonharju

Kaijonharju sijaitsee Kuivasjärven eteläpuolella, ja Linnanmaan kaupunginosan itäpuolella, lähellä Oulun yliopistoa. Matkaa eteläpuolelle jäävään Oulun keskustaan on noin kuusi kilometriä.

Meri-Toppila

Toppila on Oulun kaupunginosa, joka sijaitsee keskustasta noin kolme kilometriä pohjoiseen, Oulujoen pohjoisrannalla. Asukkaita kaupunginosassa on 4 377. Toppila on saanut nimensä kantatilan tai sen omistajan mukaan

Talvikangas

Talvikangas on Oulun uusimpia kaupunginosia. Valtatien 20 varrella sijaitsevan Talvikankaan eteläisen osan asuinalueen rakentaminen aloitettiin vuonna 2000. Alueen kadunnimistö on talviaiheinen kuten alueen nimikin

Kiimingin vuokra-asunnot

KAS asunnoilla on Oulun Kiimingissä kohtuuhintaisia vuokra-asuntokohteita. Kerrostalokohteista valtaosa on viihtyisiä ja rivitalomaisia luhtitaloja.

Kiiminki on viihtyisä ja rauhallinen noin 13 000 asukkaan taajama, joka kuuluu nykyisin uuteen Oulun kaupunkiin. Oulun kaupungin läheisyys tarjoaa erinomaiset työ- ja opiskelumahdollisuudet kiiminkiläisille.
Seudun vahvoja perinteisiä teollisuudenaloja ovat puu- paperi- ja terästeollisuus, mutta nykyisin myös lääketeollisuus, biotekniikka ja teknologiateollisuus ovat tärkeitä aloja. Oulun yliopisto tarjoaa laajimmat mahdollisuudet opiskeluun. Muita alueen tärkeitä oppilaitoksia ovat Oulun seudun ammattikorkeakoulu, DIAK, Oulun seudun ammattiopisto ja Oulun Aikuiskoulutuskeskus.