Vapaat vuokra-asunnot

Suosikkilistaus:

795,00 €/kk

Asunnon tiedot

Huoneistotyyppi: 3 h + k + s (KT)
Kerros: 3
Pinta-ala: 76 m²
Vakuus: VAKUUS KAIKISSA ASUNNOISSAMME 250 € *)
*) Mikäli asunnonhakijan luottotiedoissa on merkintöjä, saattaa vuokrasuhteen syntyminen edellyttää tästä poikkeavaa vakuutta.
Vesimaksu:
Huoneistosauna: Kyllä
Lämmitysjärjestelmä:
Savuttomuus: Ei
Asunnon lisätiedot: Asunto vuokrataan hakemusten perusteella. Täytä KAS asuntojen asuntohakemus osoitteessa www.kas.fi tai www.vuokraovi.com.

Kiinteistön tiedot

Rahoitusmuoto:
Autopaikat - kylmä: -
Autopaikat - lämmin: -
Autopaikat - autokatos: -
Autopaikat - talli: -
Hissi:
Pesutupa:
Kerhohuone:
Askarteluhuone:
Saunaosasto:
Kylmäsäilytystilat:
Irtainvarastot:
Ulkoiluvälinevarasto:
Energiatodistus / luokka:
Internet-yhteys:
Antennijärjestelmä:
Ullakkokomerot:
Väestönsuojat:
Valmistumisvuosi: -
Peruskorjausvuosi: -

KAS asunnot valtakunnallinen vuokra-asuntoyhtiö.

Akaa

KAS asunnoilla on Akaassa vuokra-asuntoja, sekä kerrostalo- että rivitalokohteissa. Katso myös Hämeenlinnan, Ylöjärven ja Vesilahden vuokra-asuntotarjontaa.

Espoo

KAS asuntojen Espoon vuokra-asunnot sijaitsevat Ymmerstan viihtyisällä asuinalueella.

Eurajoki

KAS asuntojen Eurajoen vuokra-asunnot sijaitsevat pääosin Eurajoen pohjoispuolella: Lavilantiellä, Myllärintiellä, Viljamaantiellä ja Viljapolulla.

Hausjärvi

KAS asunnoilla on runsaasti vuokra-asuntoja Hausjärvellä. Kohteet ovat sekä kerros- että rivitaloja.

Hollola

KAS asunnoilla on vuokra-asuntoja Hollolan Hämeenkosken taajamassa rivitalokohteissa.

Hämeenlinna

KAS asunnoilla on Hämeenlinnassa vuokra-asuntoja eri puolilla kaupunkia.

Inkoo

KAS asuntojen Inkoon vuokra-asunnot sijaitsevat monessa eri kohteessa. Asunnot ovat rivi- ja kerrostalokohteissa.

Jyväskylä

KAS asuntojen Jyväskylän vuokra-asunnot, sijoittuvat hyville paikoille eri puolille Jyväskylää.

Karkkila

KAS asunnoilla on tarjolla varsin monta erilaista vuokra-asuntoa Karkkilassa. Tarjolla on myös suurempia perheasuntoja.

Kärkölä

KAS asunnoilla on Kärkölässä vuokra-asuntoja sekä rivi- että kerrostaloissa.

Lahti

KAS asunnoilla on Lahdessa vuokra-asuntoja kerrostalokohteissa. Asunnot sijaitsevat Herrasmannin viihtyisällä ja luonnonläheisellä asuinalueella, itäisessä Lahdessa.

Lohja

KAS asunnoilla on Lohjalla vuokra-asuntoja kerrostalokohteissa. Jos sopivaa asuntoa ei löydy juuri Lohjalta, katso myös Lohjan lähistöllä sijaitsevien Siuntion, Vihdin ja Raaseporin vuokra-asuntotarjonta.

Muhos

KAS asunnoilla on Muhoksella runsaasti hyviä vuokra-asuntoja.Muhoksen vuokra-asuntokohteet ovat sekä kerros- että rivitaloja.

Mynämäki

KAS asunnoilla on Mynämäellä lämminhenkisiä vuokra-asuntoja useissa eri vuokra-asuntokohteissa. Mynämäen vuokra-asunnot sijaitsevat pääosin keskustassa, Mietoisilla, Nihattulassa ja Tursunperällä.

Myrskylä

KAS asunnoilla on Myrskylässä kymmeniä vuokra-asuntoja. Myrskylän vuokra-asunnot ovat rivitaloja, ja sijaitsevat Myrskylän keskustan läheisyydessä, yksi kohde myös Kankkilassa.

Orimattila

KAS asunnoilla on Orimattilassa kymmeniä vuokra-asuntoja useassa vuokra-asuntokohteessa. Orimattilan vuokra-asunnot sijaitsevat pääosin Artjärven taajamassa.

Oulu

KAS asunnoilla on Oulussa, mukaan lukien Kiimingin, monenlaisia tarvettanne vastaavia vuokra-asuntoja.
Kiimingin vuokra-asunnot sijaitsevat pääasiassa keskustaajamassa ja Oulun vuokra-asunnot sijaitsevat eri alueilla.

Paimio

KAS asunnoilla on Paimiossa monta erilaista tarpeeseenne soveltuvaa vuokra-asuntoa. Paimion vuokra-asunnot ovat sekä kerros- että rivitaloja, ja sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Katso myös Turun, Salon ja Paraisten (Länsi-Turunmaan) asuntotarjonta sivuiltamme.

Parainen

Paraisilla KAS asunnoilla on vuokra-asuntoja useassa vuokra-asuntokohteessa. Paraisten vuokra-asunnot sijaitsevat Tennbyssä ja Söderbyssä.

Pornainen

KAS asunnoilla on Pornaisissa hyviä vuokra-asuntoja. Pornaisten vuokra-asunnot ovat sekä kerros- että rivitaloja.

Pukkila

KAS asunnoilla on Pukkilassa vuokra-asuntoja sekä kerros- että rivitalokohteissa. Pukkilan vuokra-asunnot sijaitsevat eri puolilla Pukkilan kuntaa.

Raasepori

KAS asunnoilla on Raaseporissa vuokra-asuntoja useassa eri vuokra-asuntokohteessa. Raaseporin vuokra-asunnot sijaitsevat Tammisaaressa.

Rovaniemi

Rovaniemellä KAS asunnoilla on varsin laaja tarjonta hyvätasoisia vuokra-asuntoja. Rovaniemen vuokra-asuntoja on yli sadassa kohteessa, jotka sijaitsevat pääosin Korkalovaarassa, Ounasrinteessä, 3. Kaupunginosassa (keskusta) ja Syväsenvaarassa.

Salo

KAS asunnoilla on Salossa eri kohteissa vuokra-asuntoja. Pääosa Salon vuokra-asunnoista sijaitsee Halikon kaupunginosassa.

Sipoo

KAS asunnoilla on Sipoossa useita vuokra-asuntokohteita. Sipoon vuokra-asunnot ovat sekä kerros- että rivitaloja Nikkilän ja Söderkullan alueilla.

Siuntio

KAS asunnoilla on Siuntiossa vuokra-asuntoja eri puolilla Siuntion kuntaa. Siuntion vuokra-asunnot ovat sekä kerros- että rivitaloja.

Turku

KAS asuntojen Turun vuokra-asunnot sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Katso myös Turun lähialueiden Paimion ja Paraisten (Länsi-Turunmaan) vuokra-asuntotarjonta sivuiltamme. Matkaa Paimiosta ja Paraisilta on Turun keskustaan vain noin 10-15 kilometriä.

Vantaa

Vantaalla KAS asunnoilla on yksi kohde aivan Korson aseman vieressä katso vapaat asunnot.

Vesilahti

KAS asunnoilla on Pirkanmaan Vesilahdella eri kohteissa vuokra-asuntoja. Vesilahden vuokra-asunnot ovat sekä kerros- että rivitaloja.

Vihti

Vihdissä KAS asunnoilla on vuokra-asuntoja useissa eri kohteissa. Vihdin vuokra-asunnot ovat niin rivitalo- kuin kerrostalokohteitakin.

Ylöjärvi

KAS asunnoilla on Ylöjärvellä yli monta todella hyvää vuokra-asuntoa. Katso Ylöjärven vuokra-asunnot. Katso myös lähialueiden kuten Akaan ja Toijalan asuntotarjonta sivuiltamme.