Vapaat vuokra-asunnot

Suosikkilistaus:
*Kunta
*Alue
*TalotyyppiMaksimi vuokra
Huoneistotyypit
Rahoitusmuoto

Valitse tästä "Vapaa" kun olet hakemassa vapaarahoitteisia kohteitamme, joissa ei ole ARA:n tulo- ja varallisuusrajoja. Valitse "Arava", jos haluat hakea rajoituksenalaisia kohteita. Jättämällä valinta tyhjäksi saat haettua kaikki kohteet.

Hakemus kannattaa jättää vaikka hakuehtoja vastaavaa asuntoa ei juuri nyt vapaana olisikaan.

Hakuehtoja vastaavat huoneistot

Huoneistoja löytyi 0 kappaletta

Muita huoneistoja

Huoneistoja löytyi 0 kappaletta

KAS asunnot valtakunnallinen vuokra-asuntoyhtiö.

Akaa

KAS asunnoilla on Akaassa vuokra-asuntoja, sekä kerrostalo- että rivitalokohteissa. Katso myös Hämeenlinnan, Ylöjärven ja Vesilahden vuokra-asuntotarjontaa.

Espoo

KAS asuntojen Espoon vuokra-asunnot sijaitsevat Ymmerstan viihtyisällä asuinalueella.

Eurajoki

KAS asuntojen Eurajoen vuokra-asunnot sijaitsevat pääosin Eurajoen pohjoispuolella: Lavilantiellä, Myllärintiellä, Viljamaantiellä ja Viljapolulla.

Hausjärvi

KAS asunnoilla on runsaasti vuokra-asuntoja Hausjärvellä. Kohteet ovat sekä kerros- että rivitaloja.

Hollola

KAS asunnoilla on vuokra-asuntoja Hollolan Hämeenkosken taajamassa rivitalokohteissa.

Hämeenlinna

KAS asunnoilla on Hämeenlinnassa vuokra-asuntoja eri puolilla kaupunkia.

Inkoo

KAS asuntojen Inkoon vuokra-asunnot sijaitsevat monessa eri kohteessa. Asunnot ovat rivi- ja kerrostalokohteissa.

Jyväskylä

KAS asuntojen Jyväskylän vuokra-asunnot, sijoittuvat hyville paikoille eri puolille Jyväskylää.

Karkkila

KAS asunnoilla on tarjolla varsin monta erilaista vuokra-asuntoa Karkkilassa. Tarjolla on myös suurempia perheasuntoja.

Kärkölä

KAS asunnoilla on Kärkölässä vuokra-asuntoja sekä rivi- että kerrostaloissa.

Lahti

KAS asunnoilla on Lahdessa vuokra-asuntoja kerrostalokohteissa. Asunnot sijaitsevat Herrasmannin viihtyisällä ja luonnonläheisellä asuinalueella, itäisessä Lahdessa.

Lohja

KAS asunnoilla on Lohjalla vuokra-asuntoja kerrostalokohteissa. Jos sopivaa asuntoa ei löydy juuri Lohjalta, katso myös Lohjan lähistöllä sijaitsevien Siuntion, Vihdin ja Raaseporin vuokra-asuntotarjonta.

Muhos

KAS asunnoilla on Muhoksella runsaasti hyviä vuokra-asuntoja.Muhoksen vuokra-asuntokohteet ovat sekä kerros- että rivitaloja.

Mynämäki

KAS asunnoilla on Mynämäellä lämminhenkisiä vuokra-asuntoja useissa eri vuokra-asuntokohteissa. Mynämäen vuokra-asunnot sijaitsevat pääosin keskustassa, Mietoisilla, Nihattulassa ja Tursunperällä.

Myrskylä

KAS asunnoilla on Myrskylässä kymmeniä vuokra-asuntoja. Myrskylän vuokra-asunnot ovat rivitaloja, ja sijaitsevat Myrskylän keskustan läheisyydessä, yksi kohde myös Kankkilassa.

Orimattila

KAS asunnoilla on Orimattilassa kymmeniä vuokra-asuntoja useassa vuokra-asuntokohteessa. Orimattilan vuokra-asunnot sijaitsevat pääosin Artjärven taajamassa.

Oulu

KAS asunnoilla on Oulussa, mukaan lukien Kiimingin, monenlaisia tarvettanne vastaavia vuokra-asuntoja.
Kiimingin vuokra-asunnot sijaitsevat pääasiassa keskustaajamassa ja Oulun vuokra-asunnot sijaitsevat eri alueilla.

Paimio

KAS asunnoilla on Paimiossa monta erilaista tarpeeseenne soveltuvaa vuokra-asuntoa. Paimion vuokra-asunnot ovat sekä kerros- että rivitaloja, ja sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Katso myös Turun, Salon ja Paraisten (Länsi-Turunmaan) asuntotarjonta sivuiltamme.

Parainen

Paraisilla KAS asunnoilla on vuokra-asuntoja useassa vuokra-asuntokohteessa. Paraisten vuokra-asunnot sijaitsevat Tennbyssä ja Söderbyssä.

Pornainen

KAS asunnoilla on Pornaisissa hyviä vuokra-asuntoja. Pornaisten vuokra-asunnot ovat sekä kerros- että rivitaloja.

Pukkila

KAS asunnoilla on Pukkilassa vuokra-asuntoja sekä kerros- että rivitalokohteissa. Pukkilan vuokra-asunnot sijaitsevat eri puolilla Pukkilan kuntaa.

Raasepori

KAS asunnoilla on Raaseporissa vuokra-asuntoja useassa eri vuokra-asuntokohteessa. Raaseporin vuokra-asunnot sijaitsevat Tammisaaressa.

Rovaniemi

Rovaniemellä KAS asunnoilla on varsin laaja tarjonta hyvätasoisia vuokra-asuntoja. Rovaniemen vuokra-asuntoja on yli sadassa kohteessa, jotka sijaitsevat pääosin Korkalovaarassa, Ounasrinteessä, 3. Kaupunginosassa (keskusta) ja Syväsenvaarassa.

Salo

KAS asunnoilla on Salossa eri kohteissa vuokra-asuntoja. Pääosa Salon vuokra-asunnoista sijaitsee Halikon kaupunginosassa.

Sipoo

KAS asunnoilla on Sipoossa useita vuokra-asuntokohteita. Sipoon vuokra-asunnot ovat sekä kerros- että rivitaloja Nikkilän ja Söderkullan alueilla.

Siuntio

KAS asunnoilla on Siuntiossa vuokra-asuntoja eri puolilla Siuntion kuntaa. Siuntion vuokra-asunnot ovat sekä kerros- että rivitaloja.

Turku

KAS asuntojen Turun vuokra-asunnot sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Katso myös Turun lähialueiden Paimion ja Paraisten (Länsi-Turunmaan) vuokra-asuntotarjonta sivuiltamme. Matkaa Paimiosta ja Paraisilta on Turun keskustaan vain noin 10-15 kilometriä.

Vantaa

Vantaalla KAS asunnoilla on yksi kohde aivan Korson aseman vieressä katso vapaat asunnot.

Vesilahti

KAS asunnoilla on Pirkanmaan Vesilahdella eri kohteissa vuokra-asuntoja. Vesilahden vuokra-asunnot ovat sekä kerros- että rivitaloja.

Vihti

Vihdissä KAS asunnoilla on vuokra-asuntoja useissa eri kohteissa. Vihdin vuokra-asunnot ovat niin rivitalo- kuin kerrostalokohteitakin.

Ylöjärvi

KAS asunnoilla on Ylöjärvellä yli monta todella hyvää vuokra-asuntoa. Katso Ylöjärven vuokra-asunnot. Katso myös lähialueiden kuten Akaan ja Toijalan asuntotarjonta sivuiltamme.