KAS asuntojen vuokrantarkistuksissa nollalinja jatkuu edelleen vuonna 2019

KAS asuntojen vuokrantarkistus keskimäärin 0,0 % vuonna 2019

Kunta-asunnot Oy:n hallitus (KAS asunnot) on 26.10.2018 päättänyt vuokrantarkistuksista vuodelle 2019. Vuokrantarkistus on keskimäärin 0,0 %.

Vain muutamiin yksittäisiin pieniin asuntoihin on tehty vuokrankorotuksia, max 0,1-2,0 %.

Toimitusjohtaja Jarmo Kuosa:

"KAS asunnot -konsernia on kehitetty voimakkaasti viime vuosina. Olemme toimintoja tehostamalla saaneet kustannuksia merkittävästi pienemmiksi. Erityisesti konsernin rahoitusasema on vahvistunut, joten tällä hetkellä vuokrankorotuksiin ei ole tarvetta. Haluammekin jakaa konsernin myönteisen kehityksen vuokralaisillemme vuokrantarkistusten nollalinjalla ja samalla jatkaa omistajien strategista linjausta.

Erityisen merkittävää on, että olemme voineet toteuttaa nollalinjaa jo useamman vuoden ajan ja tarjota kohtuuhintaisia vuokrakoteja. Olemme hieman korottaneet joidenkin pienten asuntojen vuokria, mutta samalla laskeneet isompien perheasuntojen vuokria. Vuonna 2019 ollaan jopa samalla vuokratasolla kuin vuonna 2012.

Vuosittaisiin korjauksiin on käytetty edelleen merkittävä euromäärä. Myös vuokrausaste on kehittynyt myönteisesti. Oikeat ratkaisut ovat tuoneet mukanaan hyviä tuloksia. Tarkoitus on jatkaa nykyisellä tai erityisen maltillisella tarkistuslinjalla myös lähivuosina."

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jarmo Kuosa

Julkaistu: 13.12.2018 15:32

<< Takaisin