Etusivu
Hakija
Asukas
Yritys
Lomakkeet
Yhteystiedot
Etusivu > vuokra-asunnot-turku

Turun vuokra-asunnot

Kunta-asunnoilla on Turussa runsas tarjonta erikokoisia vuokra-asuntoja, yhteensä 283 kappaletta. Tarjonta koostuu pääosin kaksioista, mutta myös muutamia yksiöitä ja kolmiota löytyy. Vuokra-asunnot sijaitsevat eri puolilla Turkua Lipunkantajankadulla, Aunelantiellä, Meriläistentiellä ja Ansarinkadulla. Kannattaa tarkistaa myös Turun lähialueiden Paimion ja Paraisten (Länsi-Turunmaan) vuokra-asuntotarjonta Kunta-asuntojen sivuilta. Matkaa Paimiosta ja Paraisilta on Turun keskustaan vain noin 10-15 kilometriä.

Turku asuinpaikkana

Vuokra-asuntojen hintataso Turussa on alhaisempi kuin pääkaupunkiseudulla. Periaatteessa työssäkäynti Turusta Helsinkiin onnistuu junalla tai henkilöautolla, jos on valmis käyttämään aikaa työmatkoihin. Matka-aika yhteen suuntaan on molemmissa tapauksissa noin kaksi tuntia.

Pitkän ja värikkään historian omaava Turku on viihtyisä asuinpaikka. 1200-luvun loppupuolella perustettu kaupunki on tunnettu erityisesti komeasta Turun linnastaan. Vuonna 2011 Turku on toinen Euroopan kulttuuripääkaupungeista, joka on tuonut uutta eloa kaupungin kulttuuri- ja talouselämään. Laaja Turun saaristo tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet retkeilyyn, veneilyyn ja muuhun vapaa-ajan toimintaan.

Työmahdollisuudet Turussa

Turun elinkeinorakenne on varsin laaja. Suurimpia työllistäjiä ovat telakka-, elintarvike-, ja lääketeollisuus, mutta myös palveluala on kokonaisuudessaan suuri työllistäjä. 2000-luvun loppupuolella Turussa ja Turun alueen kunnissa on ollut haasteita kuntataloudessa ja työllisyyskehityksessä. Vuoden 2011 kesäkuussa työttömyysprosentti Turussa oli14,3 %, mutta työllisyys on parantunut koko vuoden 2011. Turun seutu on Suomen mittakaavassa asukasluvultaan suuri kaupunkialue joten työmahdollisuuksia löytyy aina etsivälle.

Tutustu Kunta-asuntojen vuokra-asuntotarjontaan Turussa.