Etusivu
Hakija
Asukas
Yritys
Lomakkeet
Yhteystiedot
Etusivu > Vuokra-asunnot Lohja

Lohjan vuokra-asunnot

Kunta-asunnoilla on Lohjalla kahdessa eri kohteessa 62 kappaletta vuokra-asuntoja. Tarjolla on lähinnä kerrostaloyksiöitä ja -kaksioita. Vuokra-taso on jonkin verran edullisempi kuin pääkaupunkiseudulla. Jos sopivaa asuntoa ei löydy juuri Lohjalta, kannattaa tarkistaa lähialueiden kuten Siuntion, Vihdin ja Raaseporin vuokra-asuntotarjonta Kunta-asuntojen sivuilta.

Työmahdollisuudet Lohjalla ja lähialueilla

Lohja on varsin teollisuusvaltainen kaupunki, jonka tärkeitä aloja ovat kaivos- ja metsä- ja muoviteollisuus. Pääkaupunkiseudun läheisyys tarjoaa erinomaiset työmahdollisuudet erityisesti palvelualoilla työskenteleville. Lohjalla on runsaasti toisen asteen koulutusmahdollisuuksia ja Lohjalta käsin on suhteellisen helppo käydä Helsingin, Espoon ja Vantaan korkeakouluissa. Lohjalta pääsee noin puolessa tunnissa lähes kaikkialle pääkaupunkiseudulle.

Lohja asuinpaikkana

Lohja on viihtyisä, noin 39 000 asukkaan järvenrantakaupunki Länsi-Uudellamaalla. Eteläisen Suomen suurin järvi, Lohjanjärvi tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet retkeilyyn, veneilyyn ja kalastukseen varsinkin kesäaikaan. Luonnon rauhasta ja vesillä liikkumisesta pitävälle Lohja on oivallinen asuinpaikka olematta silti kaukana pääkaupunkiseudun palveluista ja työmahdollisuuksista. Lohjan asukkaista 3,9 % puhuu äidinkielenään ruotsia.

Tutustu Kunta-asuntojen vuokra-asuntotarjontaan Lohjalla.