Lohjan vuokra-asunnot

KAS vuokra-asunnoilla on monta kymmentä hyvää vuokra-asuntoa kahdessa eri kerrostalokohteessa. Tarjolla on lähinnä yksiöitä ja kaksioita. Vuokrataso on jonkin verran edullisempi kuin pääkaupunkiseudulla. Jos sopivaa asuntoa ei löydy juuri Lohjalta, katso myös Lohjan lähistöllä sijaitsevien Siuntion, Vihdin ja Raaseporin vuokra-asuntotarjonta sivuiltamme.

Yleistietoa Lohjasta

Lohja on varsin teollisuusvaltainen kaupunki, jonka tärkeitä aloja ovat kaivos- ja metsä- ja muoviteollisuus. Pääkaupunkiseudun läheisyys tarjoaa erinomaiset työmahdollisuudet erityisesti palvelualoilla työskenteleville. Lohjalla on runsaasti toisen asteen koulutusmahdollisuuksia ja Lohjalta käsin on suhteellisen helppo käydä Helsingin, Espoon ja Vantaan korkeakouluissa. Lohjalta pääsee noin puolessa tunnissa lähes kaikkialle pääkaupunkiseudulle.

Lohja asuinpaikkana

Lohja on viihtyisä, noin 39 000 asukkaan järvenrantakaupunki Länsi-Uudellamaalla. Eteläisen Suomen suurin järvi, Lohjanjärvi tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet retkeilyyn, veneilyyn ja kalastukseen varsinkin kesäaikaan. Luonnon rauhasta ja vesillä liikkumisesta pitävälle Lohja on oivallinen asuinpaikka olematta silti kaukana pääkaupunkiseudun palveluista ja työmahdollisuuksista. Lohjan asukkaista 3,9 % puhuu äidinkielenään ruotsia.

Tutustu vuokra-asuntotarjontaan Lohjalla.