EtusivuHakijaAsukas
Yritys
Lomakkeet
Yhteystiedot
Etusivu > Hakija > Vuokra-asunnot > Vapaat vuokra-asunnot

Vapaat vuokra-asunnot


Piilota kartta

Katso tällä hetkellä vapaat KAS vuokra-asunnot joko hakupalvelun tai karttahaun kautta. Löydettyäsi itsellesi sopivan vapaan vuokra-asunnon täytä asuntohakemus. Sinuun ollaan yhteydessä mahdollisimman pian.

KAS vuokra-asunnoista suurin osa on rakennettu valtion myöntämällä arava- ja korkotukilainalla, joten näissä asunnoissa asukasvalinta perustuu tarveharkintaan. Tästä syystä hakulomakkeessa tiedustellaan myös tulo- ja varallisuustietojasi.

Lisätietoja arava-vuokra-asunnoista saat ARA:n sivuilta.

Täytä asuntohakemus huolellisesti, se nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä. Asuntohakemus on voimassa kolme (3) kuukautta.
Lue myös lisää vuokra-asumisesta Ympäristöministeriön sivuilta.


KAS vuokra-asuntopaikkakunnat aakkosjärjestyksessä:

Akaa
Akaa on loistavien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva, muuttovoittoinen 17 000 asukkaan kunta. Tampereen ja Hämeenlinnan läheisyys tekee Akaasta houkuttelevan asuinpaikan. Kunta-asunnoilla on vuokra-asuntoja Akaassa 255 kappaletta, 17 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Akaa

Hausjärvi
Hausjärvi on viihtyisä hämäläiskunta kauniine kylä- ja viljelysmaisemineen. Etäisyys Helsinkiin on 85 km, Lahteen 45 km ja Hämeenlinnaan 50 km. Kunta-asunnoilla on vuokra-asuntoja Hausjärvellä 348 kappaletta, 25 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Hausjärvi

Hämeenkoski
Hämeenkoski sijaitsee Hämeenlinnan ja Lahden välissä. Asukkaita on noin 2100. Kunta-asunnoilla on vuokra-asuntoja Hämeenkoskella 48 kappaletta, 6 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Hämeenkoski

Hämeenlinna
Hämeenlinna on vireä 66 000 asukkaan kaupunki Kanta-Hämeessä. Suuriin keskuksiin kuten Helsinkiin ja Tampereelle pääsee vaivatta junalla tai autolla. Kunta-asunnoilla on vuokra-asuntoja Hämeenlinnassa 59 kappaletta, 4 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Hämeenlinna.

Inkoo
Merellinen Inkoo sijaitsee länsi-Uudellamaalla n. 55 km Helsingistä länteen. Kunta-asunnoilla on vuokra-asuntoja Inkoossa 103 kappaletta, 4 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Inkoo.

Jyväskylä
Yli 130 000 asukkaan Jyväskylä on Keski-Suomen suurin keskus. Jyväskylä tarjoaa hyvät edellytykset asumiseen, työskentelyyn ja yrittämiseen. Kunta-asunnoilla on vuokra-asuntoja Jyväskylässä 31 kappaletta, 1 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Jyväskylä

Karkkila

Viihtyisä Karkkila sijaitsee vain 69 km ja vajaan tunnin automatkan päässä Helsingissä. Kunta-asunnoilla on vuokra-asuntoja Karkkilassa 526 kappaletta, 20 kohteessa.Katso vuokra-asunnot Karkkila.

Kiiminki
Luonnonläheinen Kiiminki sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla n. 20 km Oulusta koilliseen. Kunta-asunnoilla on vuokra-asuntoja Kiimingissä 181 kappaletta, 10 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Kiiminki.

Kärkölä
Kärkölä sijaitsee Päijät-Hämeessä 25 km Lahdesta Riihimäen suuntaan. Kunta-asunnoilla on vuokra-asuntoja Kärkölässä 164 kappaletta, 11 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Kärkiölä.

Lohja
Järvenrantakaupunki Lohja tarjoaa turvallisen ja viihtyisän asuinympäristön, niin lapsiperheille kuin sinkuillekin. Kunta-asunnoilla on vuokra-asuntoja Lohjalla 62 kappaletta, 2 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Lohja.

Muhos
Luonnonkaunis Muhos sijaitsee 35 km Oulusta kaakkoon Oulujoen ja Tervan tien varrella. Kunta-asunnoilla on Muhoksella vuokra-asuntoja 296 kappaletta, 21 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Muhos.

Mynämäki
Mynämäki sijaitsee 30 km luoteeseen Turusta valtatie 8:n varrella. Kunta-asunnoilla on Mynämäellä vuokra-asuntoja 187 kappaletta, 13 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Mynämäki

Myrskylä
Myrskylä sijaitsee keskeisellä paikalla Itäuudellamaalla. Myrskylästä pääsee vaivatta Lahteen, Mäntsälään, Porvooseen ja Helsinkiin. Kunta-asunnoilla on Myrskylässä vuokra-asuntoja 59 kappaletta, 10 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Myrskylä.

Orimattila
Orimattila sijaitsee Päijät-Hämeessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingistä, Lahdesta ja Kouvolasta. Kunta-asunnoilla on vuokra-asuntoja Orimattilassa 67 kappaletta, 8 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Orimattila.

Oulu
Oulu on Pohjois-Suomen kaupallinen keskus ja vireä teknologiakaupunki hyvine työmahdollisuuksineen. Kunta-asunnoilla on Oulussa vuokra-asuntoja 107 kappaletta, 1 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Oulu

Paimio
Paimio on vireä varsinais-suomalainen maaseutukaupunki, joka sijaitsee n. 30 km päästä Turusta. Kunta-asunnoilla on Paimiossa vuokra-asuntoja 371 kappaletta, 17 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Paimio.

Parainen
Paraisten kaupunki sijaitsee saaristossa n. 25 km Turusta etelään. Paikka on viehtäävä yhdistelmä kallioluotoja, maaseutua ja pikkukaupunkimiljöötä. Kunta-asunnoilla on Paraisilla vuokra-asuntoja 215 kappaletta, 8 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Parainen.

Pornainen
Pornainen on kasvava n. 50 km Helsingistä pohjoiseen sijaitseva kunta. Kunta-asunnoilla on Pornaisissa vuokra-asuntoja 33 kappaletta, 4 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Pornainen.

Pukkila
Pukkilan kunta on viihtyisä, hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva itäuusmaalainen kunta. Kunta-asunnoilla on Pukkilassa vuokra-asuntoja 92 kappaletta, 12 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Pukkila

Raasepori
Raasepori sijaitsee Uudenmaan maakunnan läntisessä osassa, vajaan 100km päässä Helsingistä. Kunnan asukkaista puolet on suomenkielisiä ja puolet ruotsinkielisiä. Kunta-asunnoilla on Raaseporissa Tammisaaressa vuokra-asuntoja 198 kappaletta, 10 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Raasepori

Rovaniemi
Napapiirillä sijaitseva Rovaniemi hyvät asuin- ja työmahdollisuudet. Kunta-asunnoilla on Rovaniemellä runsaasti vuokra-asuntoja 2864 kappaletta, 123 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Rovaniemi.

Salo
Salo on vetovoimainen 55 000 asukkaan kaupunki vain n. 50 km päässä Turusta. Kunta-asunnoilla on Salossa Halikossa vuokra-asuntoja 311 kappaletta, 19 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Salo.

Sipoo
Sipoo on kasvava, kaksikielinen kunta Helsingin seudulla. Kunta-asunnoilla on Sipoossa vuokra-asuntoja 323 kappaletta, 13 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Sipoo.

Siuntio
Vanhoista linnoistaan ja kartanoistaan tunnettu Siuntio sijaitsee Itä-Uudellamaalla n. 50 km päässä Helsingistä. Kunta-asunnoilla on Siuntiossa vuokra-asuntoja 123 kappaletta, 3 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Siuntio.

Turku
Turku on yli 170 000 asukkaan yliopistokaupunki, jossa löytyy paljon mahdollisuuksia muuttajalle. Kunta-asunnoilla on Turussa vuokra-asuntoja 365 kappaletta, 9 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Turku.

Vantaa
Vantaa on pääkaupunkiseutuun kiinteästi kuuluva yli 200 000 asukkaan kaupunki. Väljä kaupunkirakenne tarjoaa viihtyisän asuinympäristön. Kunta-asunnoilla on Vantaalla vuokra-asuntoja n. 35 kappaletta, 1 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Vantaa.

Vesilahti
Vesilahti sijaitsee Pirkanmaalla lähellä Tamperetta. Kunta-asunnoilla on Vesilahdella vuokra-asuntoja 49 kappaletta, 9 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Vesilahti.

Vihti
Vihdistä on nopeat kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle, Kehä III:lle matkaa 15 minuutissa. Vihdissä on luonnonkaunis ja turvallinen asuinympäristö. Kunta-asunnoilla on Vihdissä vuokra-asuntoja 501 kappaletta, 24 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Vihti.

Ylöjärvi
Hevospitäjänä tunnettu Ylöjärvi sijaitsee Näsijärven rannalla Tampereen kupeessa. Kunta-asunnoilla on Yläjärvellä vuokra-asuntoja 645 kappaletta, 31 kohteessa. Katso vuokra-asunnot Ylöjärvi.