Vapaat vuokra-asunnot

Suosikkilistaus:
*Kunta
*Alue
*TalotyyppiMaksimi vuokra
Huoneistotyypit
Rahoitusmuoto

Valitse tästä "Vapaa" kun olet hakemassa vapaarahoitteisia kohteitamme, joissa ei ole ARA:n tulo- ja varallisuusrajoja. Valitse "Arava", jos haluat hakea rajoituksenalaisia kohteita. Jättämällä valinta tyhjäksi saat haettua kaikki kohteet.

Hakemus kannattaa jättää vaikka hakuehtoja vastaavaa asuntoa ei juuri nyt vapaana olisikaan.

KAS vuokra-asunnot valtakunnallinen vuokra-asuntoyhtiö, joka vuokraa asuntoja eri paikkakunnilla. Tässä vielä lyhyesti tarjontaamme paikkakunnittain.

Akaa

Akaassa KAS vuokra-asunnoilla on mukavia vuokra-asuntoja. Tarjolla on lähinnä kerros- ja rivitalokaksioita sekä -kolmioita. Vuokra-taso on selvästi edullisempi kuin Tampereella. Jos sopivaa asuntoa ei löydy juuri Akaasta, katso myös Hämeenlinnan, Ylöjärjen ja Vesilahden vuokra-asuntotarjontaa.

Eurajoki

KAS vuokra-asunnoilla on Eurajoella muutamia vuokra-asuntokohteita. Tarjonta koostuu enimmäkseen kaksioista ja asunnot sijaitsevat pääosin Eurajoen pohjoispuolella lähellä jäähallia: Lavilantiellä, Myllärintiellä, Viljamaantiellä ja Viljapolulla.

Hausjärvi

Hausjärvellä KAS vuokra-asunnoilla on useita satoja vuokra-asuntoa. Tarjonta koostuu pääosin kaksioista ja kolmioista, mutta myös muutamia yksiöitä ja neljän huoneen asuntoja löytyy. Kohteet ovat sekä kerros- että rivitaloja.

Hollola

KAS vuokra-asunnoilla on Hollolassa, Hämeenkosken taajamassa vuokra-asuntoja, jotka sijaitsevat ri rivitalokohteissa. Tarjolla on lähinnä kaksioita ja kolmioita. Vuokrataso on jonkin verran edullisempi kuin pääkaupunkiseudulla.

Hämeenlinna

Hämeenlinnassa KAS vuokra-asunnoilla on myös vuokra-asuntoja. Tarjonta koostuu pääosin kaksioista ja kolmioista, mutta myös muutamia yksiöitä ja neljän huoneen asuntoja löytyy. Kohteet ovat sekä kerros- että rivitaloja, ja sijaitsevat eri puolilla Hämeenlinnaa.

Inkoo

KAS vuokra-asunnoilla on Inkoossa vuokra-asuntoja kerrostalokohteissa. Tarjolla on lähinnä yksiöitä ja kaksioita. Vuokrataso on jonkin verran edullisempi kuin pääkaupunkiseudulla. Jos sopivaa asuntoa ei löydy juuri Lohjalta, katso myös Inkoo lähistöllä sijaitsevien Lohjan, Siuntion, Vihdin ja Raaseporin vuokra-asuntotarjontaa.

Jyväskylä

KAS vuokra-asunnoilla on Jyväskylässä toistasataa vuokra-asuntoa. Tarjolla on pääosin kerros- ja luhtitalokaksioita ja -kolmioita. Asunnot sijoittuvat hyville paikolle pääsin keskustaan, mutta myös Haukkamäelle, entisen maalaiskunnan puolella.

Karkkila

KAS vuokra-asunnoilla on Karkkilassa runsaasti vuokra-asuntoja. Tarjolla on pääosin kerros- ja rivitalokaksioita ja -kolmioita. Asunnot sijoittuvat hyville paikolle pääsin keskustaan. Tarjolla on myös suurempia perheasuntoja.

Kärkölä

KAS vuokra-asunnoilla on Kärkölässä hyviä vuokra-asuntoja. Tarjonta koostuu pääosin kaksioista ja kolmioista, mutta myös muutamia yksiöitä ja neljän huoneen asuntoja löytyy. Kohteet ovat sekä rivi- että kerrostaloja, onpa mukana myös yksi paritalo.

Lohja

KAS vuokra-asunnoilla on Lohjalla vuokra-asuntoja kerrostalokohteissa. Tarjolla on lähinnä yksiöitä ja kaksioita. Vuokrataso on jonkin verran edullisempi kuin pääkaupunkiseudulla. Jos sopivaa asuntoa ei löydy juuri Lohjalta, katso myös Lohjan lähistöllä sijaitsevien Siuntion, Vihdin ja Raaseporin vuokra-asuntotarjontaa

Muhos

KAS vuokra-asunnoilla on Muhoksella runsaasti hyviä vuokra-asuntoja.Tarjonta koostuu pääosin kaksioista ja kolmioista, mutta myös muutamia yksiöitä ja neljän huoneen asuntoja löytyy. Kohteet ovat sekä kerros- että rivitaloja.

Mynämäki

KAS vuokra-asunnoilla on Mynämäellä lämminhenkisiä vuokra-asuntoja useissa eri vuokra-asuntokohteissa. Tarjonta koostuu enimmäkseen kaksioista ja asunnot sijaitsevat pääosin keskustassa, Mietoisilla, Nihattulassa ja Tursunperällä.

Myrskylä

KAS vuokra-asunnoilla on Myrskylässä kymmeniä vuokra-asuntoja. Tarjonta koostuu pääosin kaksioista ja kolmioista, mutta myös muutamia yksiöitä ja neljän huoneen asuntoja löytyy. Kohteet ovat rivitaloja, ja sijaitsevat pääsääntöisesti Myrskylän keskustan läheisyydessä sekä yksi kohde myös Kankkilassa.

Orimattila

KAS vuokra-asunnoilla on Orimattilassa kymmeniä vuokra-asuntoja useassa vuokra-asuntokohteessa. Tarjonta koostuu enimmäkseen kaksioista ja asunnot sijaitsevat pääosin Artjärven taajamassa.

Oulu

KAS vuokra-asunnoilla on Oulussa vuokra-asuntoja. Asunnot sijaitsevat Talvikankaan kaupunginosassa Pyrytiellä. Myös Oulun lähiseuduilta Kiimingistä ja Muhokselta löytyy asuntoja. Kiiminki sijaitsee Oulusta 10 kilometriä koilliseen ja Muhokselle on Oulusta matkaa noin 30 kilometriä.

Kiiminki

KAS vuokra-asunnoilla on Kiimingissä vuokra-asuntoja. Tarjolla on pääosin kerros- ja rivitalokaksioita sekä -kolmioita. Kerrostaloista valtaosa on viihtyisiä ja rivitalomaisia luhtitaloja. Vuokrataso on suunnilleen sama kuin Oulussa eli suhteellisen edullinen. Muistathan myös Oulun ja Muhoksen vuokra-asuntotarjonnan.

Paimio

KAS vuokra-asunnoilla on Paimiossa vuokra-asuntoja. Tarjonta koostuu pääosin kaksioista ja kolmioista, mutta myös muutamia yksiöitä ja neljän huoneen asuntoja löytyy. Kohteet ovat sekä kerros- että rivitaloja, ja sijaitsevat eri puolilla Paimiota. Katso myös Turun, Salon ja Paraisten (Länsi-Turunmaan) asuntotarjonta sivuiltamme.

Parainen

Paraisilla KAS vuokra-asunnoilla on vuokra-asuntoja useassa vuokra-asuntokohteessa. Tarjonta koostuu enimmäkseen kaksioista ja asunnot sijaitsevat pääosin Tennbyssä ja Söderbyssä..

Pornainen

KAS vuokra-asunnoilla on Pornaisissa vuokra-asuntoja. Tarjonta koostuu pääosin kaksioista ja kolmioista, mutta myös muutamia yksiöitä ja neljän huoneen asuntoja löytyy. Kohteet ovat sekä kerros- että rivitaloja.

Pukkila

KAS vuokra-asunnoilla on Pukkilassa vuokra-asuntoja. Tarjonta koostuu pääosin kaksioista ja kolmioista, mutta myös muutamia yksiöitä ja neljän huoneen asuntoja löytyy. Kohteet ovat sekä kerros- että rivitaloja, ja sijaitsevat eri puolilla Pukkilaa.

Tammisaari

KAS vuokra-asunnoilla on Raaseporissa vuokra-asuntoja useassa eri vuokra-asuntokohteessa. Tarjonta koostuu enimmäkseen kaksioista ja kolmioista ja asunnot sijaitsevat Tammisaaressa.

Rovaniemi

Rovaniemellä KAS vuokra-asunnoilla on varsin laaja tarjonta hyvätasoisia vuokra-asuntoja. Asuntoja on yli sadassa kohteessa, jotka sijaitsevat pääosin Korkalovaarassa, Ounasrinteessä, 3. Kaupunginosassa (keskusta) ja Syväsenvaarassa.

Halikko

KAS vuokra-asunnoilla on Salossa eri kohteissa vuokra-asuntoja. Tarjolla on lähinnä kerrostaloyksiöitä ja -kaksioita. Vuokrataso on selvästi edullisempi kuin pääkaupunkiseudulla. Pääosan Kunta-asuntojen vuokra-asunnoista sijaitsee Halikon kaupunginosassa. Jos sopivaa asuntoa ei löydy juuri Halikosta, kannattaa tarkistaa lähialueiden vuokra-asuntotarjonta KAS vuokra-asuntojen sivuilta.

Sipoo

KAS vuokra-asunnoilla on Sipoossa vuokra-asuntoja. Tarjonta koostuu pääosin kaksioista ja kolmioista, mutta myös muutamia yksiöitä ja neljän huoneen asuntoja löytyy. Kohteet ovat sekä kerros- että rivitaloja Nikkilän ja Söderkullan alueilla.

Siuntio

KAS vuokra-asunnoilla on Siuntiossa vuokra-asuntoja. Tarjonta koostuu pääosin kaksioista ja kolmioista, mutta myös muutamia yksiöitä ja neljän huoneen asuntoja löytyy. Kohteet ovat sekä kerros- että rivitaloja, ja sijaitsevat eri puolilla Siuntion kuntaa.

Turku

KAS vuokra-asunnoilla on Turussa vuokra-asuntoja. Tarjonta koostuu pääosin kaksioista, mutta myös joitakin yksiöitä ja kolmioia löytyy. Kohteet sijaitsevat eri puolilla Turkua Lipunkantajankadulla, Aunelantiellä, Meriläistentiellä ja Ansarinkadulla. Katso myös Turun lähialueiden Paimion ja Paraisten (Länsi-Turunmaan) vuokra-asuntotarjonta sivuiltamme. Matkaa Paimiosta ja Paraisilta on Turun keskustaan vain noin 10-15 kilometriä.

Vantaa

Vantaalla KAS Vuokra-asunnoilla on yksi kohde aivan Korson aseman vieressä katso vapaat asunnot.

Vesilahti

KAS vuokra-asunnoilla on Pirkanmaan Vesilahdella eri kohteissa vuokra-asuntoja. Tarjonta koostuu pääosin kaksioista ja kolmioista, mutta myös muutamia yksiöitä ja neljän huoneen asuntoja löytyy. Kohteet ovat sekä kerros- että rivitaloja.

Vihti

Vihdissä KAS vuokra-asunnoilla on vuokra-asuntoja useissa eri kohteissa. Tarjontaa löytyy lähinnä kerrostalo- ja rivitalokaksioissa ja -kolmioissa. Vuokra-taso Vihdissä on lähellä pääkaupunkiseudun tasoa, mutta vuokra-asuntoja on paremmin tarjolla kuin pääkaupunkiseudulla. Jos sopivaa asuntoa ei löydy juuri Vihdistä, katso myös lähialueiden kuten Lohjan, Karkkilan, Siuntion ja Raaseporin asuntotarjontaa.

Ylöjärvi

KAS vuokra-asunnoilla on Ylöjärvellä runsaasti vuokra-asuntoja. Tarjolla on pääosin kerros- ja rivitalokaksioita ja -kolmioita. Vuokra-taso on jonkin verran edullisempi kuin Tampereella. Jos sopivaa asuntoa ei löydy juuri nyt Ylöjärveltä, katso myös lähialueiden kuten Akaan ja Toijalan asuntotarjonta sivuiltamme.